Nejnovější recenze ze sekce Hubice a kartáče k vysavačům
Leifheit Regulus PowerVac 2in1 89163
Přidáno: 4. května 2023
(naposledy upraveno 4. května 2023)
Zakoupeno v Leifheit-online.cz
- spokojenost
- Pasuje jak má
- Velmi pouští chlupy.
Zakoupeno na vysávání bílých sedaček v automobilu. Ale neustále pouští chlupy, které pak nevysaje, protože jsou dlouhé. Tímto je to vlastně nepoužitelné.
vše OK
vše OK
- vhodný k zakoupenému prodiktu
- Bohužel je cena trošku vysoká na naše možnosti. Museli jsme si půjčit, pokud chceme vysávat.
Zatím jsme nezkoušeli, jaký je rozdíl proti původní verzi, která byla u koupeného vysavače.maar
Velmi kvalitní a propracovaný produkt , příjemná práce a vysoký savý výkon, včetně turbohubice. Nástavec Miele na dspárxy - výhodné - ohybný kus do zákoutí
- Funguje dobře :-)
Hubice je výborná na tvrdý povrch,dobrý nákup.
- Dobrý doplněk k Dyson (nejdražšímu) fénu (na zeměkouli)
- Stylovka s logem
- Na Alze o 2 stovky levněji
- je to kartáč s logem, ffs.....
Je to taková bych řekl až spíš sběratelská záležitost. Nemá to nic extra oproti jiným kartáčům. Kromě loga a fuchsiové barvy, které přitakávají Dyson fénu, co byl vedle v krabici k narozeninám. Neumim si představit kupovat samotný kartáč, proč? :)))
"Ženy treba l'ubiť" ;)
U starého funkčního vysavače SVC1020 mi začal selhávat turbokartáč. S touto náhradou je vysávání poněkud přidušené, ale funkční a vytáhlo z koberce několikanásobně větší množství jemného prachu, než bylo obvyklé. Jsem spokojen.
Maximalní spokojenost
- lze hlavu koupit samostatně jako náhradní díl
- nekvalitní - neustále se rozbíjí přívod elektriky v hlavě v kloubu
- nekvalitní - oproti reklamě nebere zvířecí chlupy, když tak je namotává všude až se ucpe
- není vhodný na hrubší dlažbu a ni na koberce
je to nejhorší díl celého výrobku, trpí zásadníma konstrukčníma chybama je to výrobek co by se měl zfaceliftovat.....
- Vůbec nefunguje, udělá z vlasů chomače a v průběhu vysávání, je nechá někde na koberci
- Po ukončení vysávání vypadnou všechny nečistoty ven z vysavače
Produkt nedoporučuji
Už bych su vysavač Bissell nikdy v životě nekoupila.
A rotační kartáč jsou j3n vyhozené peníze
- Krásně vyluxuje chlupy z gauče - mám dvě kočky
Chlupy se namotávají na držáky kartáčků a musí se ručně vyčistit
Leifheit Regulus PowerVac 2in1 89164
Přidáno: 13. dubna 2023
(naposledy upraveno 13. dubna 2023)
Zakoupeno v Leifheit-online.cz
- Dobře saje
- Dobrá výdrž baterie
- Světlo
- Časté mechanické závady
- Kolečka
- Ulomení hlavice
Časté mechanické závady, zejména zlomení hlavice, sedření koleček. V záruce jsem 2x reklamoval, vymenili za nový kus. U nové hlavice byly přední malé kolečka hluboko zatlačené, takže jakoby nebyly.
to co jsem potřeboval
Jsem spokojená, stará hlavice mi pískala, tahle je dobrá a lehce se s ní vysává.
- Hezky čistí
- Kartáček na koci nedrží zůstal v radiátoru
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »